QALY BEERSEL - SF 16
Foto 1 van 1
QALY BEERSEL - SF 16

QALY BEERSEL - SF 16

Kwaliteitsligging in Beersel?
Absoluut! Beersel is een mooie gemeente in de Vlaamse rand rond Brussel. In de onmiddellijke nabijheid van Qaly vinden we het Alsembergse Rondebos Domein, een groene en rustige omgeving.

Het project wordt ingepland aan de Alsembergsteenweg, op een domein van meer dan 1 hectare park met wandelpaden, zitbanken en een aangenaam terras grenzend aan het Grand Café. Het centrum van Alsemberg ligt op enkele minuten.

Serviceflats?
De opmerkelijke architectuur van het woonzorgcentrum en de 42 serviceflats of “assistentiewoningen” is ontworpen onder het nauwlettend toezicht van de Vlaamse Bouwmeester. Er werd veel aandacht besteed aan een comfortabele leefomgeving met uitstraling, maar eveneens aan de esthetiek: riante raampartijen geven uit op de terrassen van de flats en laten als het ware het prachtige groenpark binnenstromen in de woonkamer.

Over de afwerking van de serviceflat beslist u als koper mee. U wordt hierin bijgestaan door onze interieurarchitect. De flatbewoners kunnen gebruik maken van meer dan 1.000 m2 lokalen voor ontmoeting, ontspanning, gezondheid en horeca.

Een nieuwe standaard?
Qaly biedt pure levenskwaliteit. De bewoners kunnen vrij kiezen uit een breed aanbod aan diensten en activiteiten. Zo beschikken we over een kine- en fitnessruimte, een wellness Spa met infrarood cabine, Turks stoombad en behandelingsruimte, een Grand Café, een restaurant en ruimten voor cinema, ontspanningsactiviteiten en feesten.

Een paar sterke troeven:
• veilig wonen, met toezicht en camerabewaking
• het plezier en niet de lasten van een grote tuin
• 24/24 en 7 dagen op 7 hulp zorg- en dienstverlening
•professioneel rusthuis met kwaliteitsstandaarden op dezelfde site als de flats
• ruim aanbod aan diensten : poetshulp, wasserij, maaltijden ‘aan huis’, boodschappendienst, vervoer ...